Přidat komentář

In reply to by meiah

Na mě doktor taky celkem kašlal a to už chodíme do CARu, takže jsem si vše zjistila a oběhla si to sama. Nejdříve jsem byla na endokrinologii (odběr krve), pak jsem začala cvičit Mojžíšovku a byla na té imunologii v Praze Ústav péče o matku a dítě v Podolí. Dost dlouho trvá, než Tě vezmou, ale tam mi konečně něco zjistili. Popsala jsem to tady:
http://www.mojetehotenstvi.cz/imunologicke-vy-etreni-pro-snazilky-cast-2
Na laparku jsem taky nechtěla, ale alespoň budu mít jistotu, že není problém třeba i tady. Stejně teď budu muset brát léky tři měsíce a nesnažit se, takže mám čas a využiju ho na tu operaci. Můžeš mít neprůchodné vejcovody a ani o tom nevědět a budeš se tu zbytečně trápit další měsíce.
Jinak IVF bych nechala až jako nejposlednější variantu. A i kdyby na něj došlo, většinu platí zdravotní pojišťovna, i když i tak je to nakonec pálka… Hele, než si oběháš doktory, bude třeba finanční situace lepší nebo vám může pomoct třeba rodina. Ale to teď neřeš, zkus opravdu tu imunologii a endokrinologii. Já už tu visím 23 měsíců a konečně se našel problém. Pomohlo mi to dost i psychicky, proto Ti to doporučuju.
A moc držím palce, aby bylo líp. Ozvi se, jak jsi dopadla, budu na Tebe myslet :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka