Přidat komentář

In reply to by mimilinko

Ahojky.... Tak to jsme na tom stejně, také se strašně těším na příští Vánoce, až budeme tři:-) sice budeme mít místo večeře oběd, protože přítel jde na odpolední, oni to mají dopředu už určené víš. ale to nevadí, oslavíme Vánoce netradičně dřív a pak na večer půjdu k našim, aby jsme nebyli/y s mimískem o vánoce sami doma:-)
Já už mám také kočárek vybraný, nejprv se mi líbil kočárek od leviroo ale pak jsem našla hezčí, větší a praktičtější:-) http://www.detskyraj.cz/zbozi/8012-espiro-enzo-+-autosedacka-neo-s-adap… tady ho najdeš, tak se mrkni a pak mi napiš, jestli se ti líbí:-) Chci ho v té zelené barvě:-) neutrální, když nevíme,co nosím pod srdíčkem:-) teď ještě otázka, jestli se nám vůbec vejde do auta, ale snad jo, zas tak veliký není:-) Mě se hlavně hrozně líbí, že má pevná čtyři kola, nechtěla jsem otočná, ani přední malá, i když se ji ty kočárky docela líbí, ale tohle jsem chtěla spíš:-) teď řešíme otázku postýlky, přítel ji chce udělat sám, on si rád hraje se dřevem, teď udělal vestavěnou skříń a stoly do bytu, do obýváku a kuchyně a povedly se mu. ještě tam nebydlíme víš, teprve se chystáme. No a s tou postýlkou máme právě odlišný názor... ale snad se nějak dohodneme:-)
No já už jsem u zubaře naštěstí byla:-) Měla jsem svůj první kaz v životě, na moudráku, ale řeklajsem si,že si je stejně jednou nechám vytrhnou, protože se akorát kazí, nikdy jsem neměla a jen co vyrostli, tak aby se neřeklo, hned se na něm udělal:-( Jinak se strašně těším na další kontrolu, až zase uvidím prďoku a také na ten 3D utz:-)
Já jsem byla na silvestra doma, přítel byl v práci a já tu měla malou Sašenku:-) Hrozně se bála rachejtlí a pak nechtěla z ohnostroje doml potvůrka jedna:-)tak snad tě to bolení bříška přejde:-) A co pohyby, už?? Moc ti přeji aby už jsi to konečně zažila, je to nádherné, ale věřím, že pak budeme vzpomínat na to, kdy jsme je ještě necítili a nebolely:-) Teď je to takový hezkýa občas i vtipný:-) No nic Péťo, měj se krásně a zase písni ju... Držím palečky u zubaře:-) Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka