Přidat komentář

Předem Ti chci popřát vše nej do Nového roku,hodně štestí,lásky a zdraví pro tebe,mimíska a všechny tobě blízké!
Vánoce byli super,našim jsem řekla,že chci spíše peníze než dárky,tak byli i rádi,ale nakonec jsem dostala foťák a čističku vzduchu pro alergiky a astmatiky za kterou jsem mooc ráda,je super. A jak jste si to užili vy? Ani nevíš,jak moc už se těším na příští Vánoce až nás bude o jednoho víc,to bude krásný :\x: ! Taky se určitě těšíte,co?
Kočárek už mám vybraný tento : http://www.nej-kocarky.cz/joolz-one-prime-2009/ v barvě černo-stříbrné + korba,ale ještě nejsem 100% rozhodnutá. Ty už máš nějaký vybraný :/;x: ?
S tou sociálkou je to teda síla. Mě je 21let a taky si myslím,že tam na mě budou koukat,jak na nějakou nevim co. Je to všude stejný,ale zatnu zuby,vezmu si něco společenskýho na sebe,nahodím úsměv a půjdu. Mám státnice z ruštiny a kamarádka mi řikala,abych udělala,že mám důležitej hovor na telefonu a začla mluvit rusky,že bábě spadne brada :qu: ,ale nevim,aby mi pak zase vůbec něco dala :spid: . Bude to sranda, 5.1.jdu k zubaři,brrr a pak tam asi zajdu,ať mám to nejhorší za sebou v jeden den :n: .
Dnes je ve vedlejší vesnici silvestrovský ohňostroj od 17hod.,tak tam jedeme,už se docela těším. Byla si včera někde? já byla u nás na vesnickém bále,byla tam skoro celá vesnice,tak to bylo super. Ze začátku jsem si myslela,že nevydržím ani do půlnoci,ale nakonec jsem domů přišla až v půl 4,hrozně to uteklo,byla tam fakt legrace až mě z toho bolí břicho.
Tak zatím pa,Petra :\x: :\x: :\x: !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka