Přidat komentář

Ahojda,
je mi moc líto, že ti dělaji tchánovci takové divné dusno. :$$: Víš, asi by bylo lepší si to tak nepřipouštět... Jinak by ses z toho zbláznila... A to by nedělalo dobře tobě ani tomu malému u tebe v bříšku.
Já mám to štěstí/ nebo taky velkou smůlu, že moje tcháňata to zatím nějak neřeší - jsem v 9tt a tchýně se už připomíná o výsledky - zítra jdu na kontrolu, kde bych poprvé měla vidět i slyšet :h: No, co si budu nalhávat, chce to vědět, protože si mě prostě oblíbila - její syn je totiž její oblíbeneček... Ona svoji dceru (je starší než syn) nemá moc ráda, dává jí to dost najevo, i když tvrdí, že mezi nimi rozdíl nedělá. DĚLÁ a jakej... !!! Jsem ale ráda, že mě bere, pže ji budu fakt potřebovat - svoji maminku už nemám... :\/: Když jsem si jejího syna vzala, prohlásila, že už má ne dvě, ale tři děti. Fakt mě to dojalo, ale moji maminku mi prostě nenahradí... Takže takhle to mám já...
Promiň, zase sem se nechala unést svýma myšlenkama.... :°: Chtěla jsem Tě trochu uklidnit, ale nevím, jak... Zkus si to tak nebrat. Na jednu stranu moje tchýně taky říká, že dnešní holky nic nevydržej. Ona když čekala obě děti, tak makala prý do 8. měsíce a po asi třech měsících doma musela zas do práce - jenže za to mohla doba. Přece kdyby ji nenutili,tak by asi taky nešla... Ale ona je fakt dost tvrdá. Holt byla vychována mezi 4 bratry jako jediná holka, takže asi fakt měla režim... Ale za to my prostě nemůžeme /myslím já a její dcera/... njn.
A co Tvoje mamka, co ta na to říká? (teď jen doufám, že ji ještě máš...)
Papa :a: a drž se :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka