Přidat komentář

In reply to by Andrejka80016

..teda teď už jen můj muž. Já pracovala na konzulárce (proto ty info ;o) ) a v polovině listopadu jsem skončila. Naše ambasáda má úřad i bytovku v jednom baráku, takže kdo nechce, nemusí se příliš kontaktovat s okolním světem... ;o( To nebyl můj případ, takže mám několik známých mezi Rumuny. Ale spíš jsme víc v kontaktu s českými expaty, kterých je v Bukurešti docela hodně ;o)
S tou rumunskou snahou máme spíš opačné zkušenosti (i od Čechů, kteří tam mají vlastní byznys). Většina spíš trpí "lachtaní nemocí" a když je potřeba něco udělat, tak víc času stráví na vymýšlení důvodů, proč to nejde, než aby na tom začali dělat... Ale samozřejmě jsou i výjimky. Taky jsem potkala už pár velice schopných a cílevědomých lidí. Je to jako všude jen o lidech a nechci je tímto všechny házet do jednoho pytle.

Ve které části USA žijete? Já měla možnost kdysi navštívit Utah (Springville) a Idaho (Rexburg) a upřímně si moc nedokážu představit, že bych tam zakotvila. Ale ve větších městech je to určitě úplně o něčem jiném...

Jinak jak bobek snáší cestování - nás to taky čeká (i když samozřejmě v mnohem menším vzdálenostním měřítku ;o) M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka