Přidat komentář

ahoj, určitě neni dobré používat prso místo dudlíku. Nebezpečí je, že ti rozkouše bradavky a zachvilku pro tebe bude kojení peklo a taky to neni dobré vzhledem k jeho zažívání. Je pořád moc napapanej a potom blinká. Nakonec si na prso zvykne, že ho bude vyžadovat i nadále a ty budeš jen sedět a kojit.
Já nejsem odpůrcem dudlíku. Synovi jsem ho dávala a nechtěl ho. Probuleli jsme tolik dní a nocí-no prostě hrůza. Odmítala jsem mu dávat prso aby ho dudlal. Takže plakal. Bylo to hodně náročné na psychiku. Kolem 8.měsíců se to začalo srovnávat, ale pořád na něm bylo vidět že by potřeboval něco na uklidnění-bohužel dudlana nechtěl. Začal dudlat až v roce a čtvrt-takže v době, kdy jiné děti dudlat přestávají. Abych se přiznala tak jsem byla ráda, protože ho to často uklidńovalo. Ve 2 letech jsme mu dudlíčka vzali-obešlo se to bez větších problémů.
Markétka dostala dudlíčka hned ten den, co přijela z porodnice. Má ho na spinkání a na uklidnění. Kojim stále a je jí 5,5měsíce.
Vůbec se nebojim toho, že by měla předkus-to hrozilo dříve když byli nekvalitní dudlíky. Ani se nebojim toho, že bych kvůli dudlíku měla problémy s kojením.
Pokud má tvoje mimi tendence dudlat prso-tak si myslim že by dudlíček přijalo a jak rádo. Tak se neboj a dej ho.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka