Přidat komentář

ahoj, teda třetí miminko ;) . O tomto jsme se včera bavili s manželem. Že by si dokázal představit ještě jedno mimčo a že za rok až dva nato vlítneme. Tak jsem na něj zůstala koukat. Momentálně padám na pusu a on mi řekne tohle :00: . Děti miluju, ale opravdu momentálně nemám energii ani přemýšlet o dalšim miminku.¨
Jinak pocity co teď máš jsem přesně měla u druhého těhu cca od 30tt. Nikdy dříve jsem neměla tvrdnutí a tak jsem magnézko nebrala, ale od 30tt jsem cítila jak mi malá tlačí na spodek. Kolikrát jsem ani nemohla chodit a když jsem vstala ze sedačky tak mi až slzy vyhrkli. To jsem u prvního těhu vůbec nezažila. Měla jsem z toho špatnej pocit-jako kdybych se otvírala (což se nedělo dle dr.). Byla jsem stále více unavená. Ondra ale vyžadoval procházky. Rád jezdil na kole, takže jsem s pupkem tahala kolo s Ondrou. Opravdu mi to nepřidalo. Vždycky jsme došli domu a já byla jak leklá ryba. Nakonec jsem porodila ve 37+3dny. Byla jsem zato ráda, protože jsem si nedovedla představit být ještě skoro 3 týdny těhotná-to bych asi praskla-nebo nevim.
Tak třeba se miminko taky rozhodne přijít na svět o pár týdnů dříve. Držim palce a drž se. Uvidíš že to všechno zdárně zvládneš a budeš hrdá trojnásobná maminka :///: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka