Přidat komentář

Nazdar ženy, tož já mám na zítra napečeno, jsem ostříhaná, nabarvená a spokojená :-) Dnes byl príma den. S holičkou jsem bezvadně pokecala, bylo hafo času, byly jsme tam jen samy dvě, takže byl i klídeček probrat různé věci, takže to bylo moc fajn. Taťulda si užíval s Marcelkou :-) Zažil i horkou chvilku, když se Marcelka vzbudila a zcela v tichosti si protáhla ručičku skrz šprušle a z blízké nízké skříňky si stáhla papírovou podložku pod dveře (ta tam byla oddělaná právě proto, aby na ni Marcelka nemohla :D když leze po zemi... ) a celou si ji narvala do pusy!!! To byl papír z čehosi, barevnej... Peťa šel Marcelku zkontrolovat, jestli už je vzhůru, protože ji zaslechl a jen viděl její plnou pusu, tak prý hned jí to začal tahat ven... no vytáhl prý všechno a Marcelka se tvářila naprsto spokojeně a smála se na něj :D Takže podložka pod dveře šla tím pádem definitivně do dža :D A jiná už nebude vůbec.

K pečení jsem si pustila své oblíbené Nezmary a potom Žalmana, zazpívala jsem si, zatančila... taťka šel s malou k babičce, aby mi nezavazela/nezavazeli u trouby. Přijdou za chvíli a trouba už bude hezky stydnout :-) Na zítra se móóóóóóc těším, bude u nás super sešlost!! Pak vám však poreferuju. A v neděli půjdeme k našim na oběd, jsme pozvaní. Příští sobotu oslavíme moje narozeniny s mými rodiči a s manželovými rodiči a potom toho 12.prosince budeme slavit všichni ještě i spolu s mojí tetou, babičkou a dědou 1. narozeniny naší Marcelky, na to se už taky móóóóc těším... hlavně jsem zvědavá, co Marcelka "řekne" na dárky, co pro ni máme nachystané :-) Jestli se jí budou líbit a zaujmou ji... doufám, že jo :-)

Holky, prosím vás, jak mám mé dítě naučit, aby jedlo oběd kratší dobu než jednu hodinu??? Nějak se nám to v posledních měsících opravdu nedaří... ne, nejde o týdny, jde už víc než o měsíc!!! Asi z toho brzo umřu... ona to má v pusině a prostě nepolyká, nekouše... rozmělňuju, co můžu, ale na kaši to nemá, ať se naučí hezky kousat a polykat, ale ona prostě jede furt svým tempem a já můžu dělat, co chci... ona se na tom štokrleti otáčí kolem dokola - jí by nejvíc vyhovovalo, kdyby měla hlavu jak sova!!! Ještěže ji tak nemá... a pak ještě kývá hlavou ze strany na stranu a koulí očíčkama, tomu já říkám "škaredý očíčka" a můžu si tak akorát založit ruce a čekat, až skončí, abych jí mohla dát další lžičku... při jiných jídlech tak neblbne, ale ty obědy, to je děs!! Někdy sní všechno, někdy půlku... a to jsem jí ještě nezačala vařit polívky!!! Taky k tomu přistoupím. O tom, že se občas pěkně vztekne a mává ručičkama ani nemluvím... zato já holt musím držet nervy na uzdě, i když to bývá občas dost těžké... no nic, je to prostě svéhlavička.

Holky, zatím končím. Když to půjde, tak se tady ještě večer objevím.

Zatím pa pa a opatrujte se.

Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka