Přidat komentář

In reply to by švancarka

Já měla první hodnotu 4,6 a za dvě hoďky 8,2! Takže jsi na tom lépe :) ...
první hodnota na lačno má být do 5,6, za 1h po jídle do 7,7 a za 2h po jídle 6,6!!! Vypadá to, že máš jen poruchu glukózové tolerance, to je, že ti tělo špatně zvládá vstřebat ten cukr, ale normální jídlo ti nemusí dělat nic, jako mě!! Já včera udělala zátěžový test, dala jsem si na sváču čokoládový kroasan a měla jsem 1h 8,2 a druhou 6,4. Takže se prostě budu muset vyvarovat jen sladkostí :) ,ale i tak to nebylo hrozný!!!po normálním jídle ji mám naprosto nádhernou až spíš někdy i nízkou.
Ten glukometr je přístroj, do kterého strčíš papírek, na který kápneš kapičku krve a změří ti hodnotu cukru v krvi. Já dostla k tomu i takové pero s jehličkou, který jakoby vystřelí tu jehličku do prstu a tím tě píchne!!já jsem zdravotní sestra,tak mám výhodu, že ten přístroj jsem měli na oddělení :) , ale neboj všechno ti pěkně vysvětlí, je to jednoduché :) !!!
Tak jenom upravíš jídelníček a bude to určitě dobrý :) !!!!Přesně tak aspoň moc nenakyneme přes vánoce :) !!! tak hodně štěstí!! a pak dej vědět jak jsi dopadla!!papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka