Přidat komentář

Koukám jako blázen jaký máte problémy. Vůbec jsem o tom nevěděla. Ono taky už není tolik času sedět u pc a prohledávat blogy od vás jako v těhotenství. Moc mě mrzí čím si Domíšek teď prochází a vím jak se cítíš ty, když ti doktoři toho moc nechtějí říct. Já na tom byla taky tak když jsem ležela v porodnici a Verunku mi vždy odvezli na vyšetření a zase přivezli a neřekli mě ani půl slova a když jsem se zeptala řekli dobrý a pak si člověk na propuštěcí zprávě přečte diagnozu částečné ochrnutí dolních končetin, tomu se říká všechno dobrý a já z toho byla tak akorát na dně a už jsem viděla svoji první dcerku na vozíčku do konce života a doktoři ti řeknou všechno je dobrý.
Na druhou stranu někde pak se objeví takový andělíček strážný, kterým u nás byla paní doktorka z neurologie, která po vyšetření oznámila že žádný ochrnutí není a já se postavila zpět na nohy.
Moc tobě i celé rodince tvoji přeji, aby jste v nemocnici našli taky takového andělíčka strážného, který vám oznámí že Domíšek už je v pořádku a můžete jít domů a vše zase bude v pořádku.
Držíme vám palečky a myslíme na vás :k: .
Lenka s Verunkou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka