Přidat komentář

nebyl vůbec čas sem jít, v sobotu měla mladší narozeniny a bylo krásně, takže jsme makali na zahradě a malej si tam lebedil, krásně chodí už za ručičku, ale za jednu, obě dát nechce anebo si jde chvilinku sám, je čím dál tím šikovnější, takže ťapat bude asi co nevidět anebo si tlačí kočárek a pořád se směje nahlas, miluje trávu, pořád na ni šáhá a hrozně se tomu směje a vydává zvuky jako zvířátko.
Taky máme rýmu a leze nám nahoře zub, ale nevím jestli stolička, ale včera v noci jsme nikdo nespal, pořád brečel, je bez teplot, tak aspoň to.Když jsem mu to mazala gelem, tak tam má bouli jako prase, takže se mu nedivím, chudinka moje. Dneska přijede návštěva, malá jde hodovat a budu pak dělat pomázánku vajíčkovou. Mazanec kupuji, finančně se mi to moc nevyplatí a tady ho má dobrý. Vajíčka jsme také barvili, tady se musí hodně, je tu hodně koledníků a je to nádherný, ve městě tohle už umřelo. Takže dělám 25 vajec, barvila jsem, bylo to všude jako vždy a taky jsem říkala, že příště to půjde do cibule a gázy, stejně jsou pak nejhezčí.
Všem marodům přejeme brzké uzdravení. Holky Deníček ještě spinká, na šestou chtěl sunárek, a pak to hned zalomil a chrupkají s taťkou a já zrovna musela vstávat, to je k vzteku. Tak pááá

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka