Přidat komentář

white_tie (neověřeno)

Terezko, s polohou neporadím, ale s příkrmama ráda.
začíná se na oběd mrkví - můžeš koupit přímo skleničku, je od Hami a jmenuje se první lžička mrkvička. Pokud bys ji chtěla vařit, tak ji oloupeš, umyješ, nakrájíš a dáš do hrnce a zaleješ vodou. Budeš ji dusit tak dlouho, dokud nezměkne (vždy do ní píchneš vidličkou, abys zjistila tvrdost). Pak ji rozmixuješ, do hladka. Nesolíš ani nekořeníš.
Pak jako další příkrm můžeš dát mrkev s bramborem, můžeš to uvařit dohromady - oloupeš oboje, omyješ, dáš spolu do hrnce a zaleješ vodou. Můžeš přidat cca 3 zrníčka toho kmínu (na prdíky). Vaříš opět do změknutí. Pak to rozmixuješ. A dáš to malému. Takhle uvařený příkrm si můžeš dát i do lednice a dát mu ho druhý den a zbytek třeba zamrazit a dle potřeby z mrazáku vytahovat, ať nemusíš vařit každý den.
Jinak až bude jíst cca 3 dny mrkev, pak dáš 3 dny mrkev s tím bramborem a pak jakoukoliv jednodruhovou zeleninu, třeba brokolici. Zas tři dny, pak zas jinou, třeba špenát. A můžeš to dávat už i s tím bramborem pak. Existujou různý ty skleničky první lžička, vím, že je mrkev, mrkev s bramborem, špenát s bramborem, brokolice, květák, zahradní zelenina (ta Maxovi chutná nejvíc). Ze začátku ti sní třeba jen dvě lžičky, my teď po 14ti dnech příkrmů sníme cca půlku té skleničky a 100ml mlíčka.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka