Přidat komentář

In reply to by Nikkys

Pro mě je auto velice důležité. Vím, že mateřskou budu trávit tady na chaloupce mezi lesy, takže dostupnost do města je pro mě velice důležitá,jinak bych se tu zbláznila. Už kvůli miminku a doktorům a taky abych se dobře dostala na nějakou cyklostezku, aby se kila jen třásla :)))). Pokud ho Ty tak akutně nepotřebuješ, tak jsi to udělala výborně. Ty penízky takhle najednou se fakt hodí, a jak píšeš, nakoupila jsi z toho už spoustu věcí pro miminko, to je fajn.
Rozvod rodičů není nic příjemného, to věřím, u nás doma to taky bylo pěkně nahnuté, ale nějak to ustáli, takže Vánoce trávíme spolu (nejdřív jedeme k našim a pak k přítelovým) - má to výhody - dvě večeře :))))). Dělám si srandu, spíš že je člověk se všemi :). Přítel snad na Stedrý den mít službu nebude, ale mimo svátky bude v práci pořád, dovču si vybral v létě na stavbu garáže.
Jdu do postýlky, pořád kýchám a smrkám, takže víkend se mi hodí, že to vyležím, doufám. Asi zajdu do lékárny pro nějaký lék na rýmu, nechce se to uvolňovat. A taky si dnes pojedu pro kočárek, už ho koupím, jsme rozhodnuti :).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka