Přidat komentář

to víš, že to pro ně bude šok, ale uvidíš že za pár dnů se začnou těšit ;)
já jsem si malýho pořídila v 22, moc jsem dítě chtěla, i když jsem teda netušila, že se zadaří hned jak si vzpomenu :cc): No a byl to pro naše velkej šok, přítele(o 12 let staršího) jsem znala něco přes půl roku, jezdila k němu na víkendy, naši ho viděli asi jednou. no a že jsem těhotná jsem mámě volala telefonem, protože jsem od dr šla rovnou na rizikový a jela marodit k příteli(skoro 100km daleko). no máma do telefonu oněmněla, s tátou to málem seklo, máma celý moje těhu chodila brečet k mojí ségře že neví jak to u nás dopadne. ale jinak se těšili, máma byla dojatá z fotek z ultrazvuku. no a to je jasný, že z prvního vnoučete jsou úplně "vysraný" kort táta, ten chtěl vždycky kluka a ted má aspon vnoučka.
Jsme spokojená rodina, určitě chceme ještě aspon jedno dítě a jestli s něčim moje rodiče nesouhlasí, to je mi upřímně jedno, já si od nich do života a rodiny kecat nenecham.
tak to jsem ti jenom psala abych tě podpoříla a aby ses nebála, u nás to taky nebylo dokonalý.
a řekněte jim to určitě společně, osobně, s fotkou z ultrazvuku....určitě je obměkčí nějaký přání, kde budou napsaný slova babička a dědeček a vnouče

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka