Přidat komentář

No mne osobne to nechává chladnou.Je to jen nová chřipka o které se více mluví tím pádem u lidí budí velký zájem a zbytečnou paniku. Na obyčejnou chřipku jak se jí říká i jako že sezoní chřipka tak na tu u nás v republice ročně umře cca 2000 lidí. A pokud vím tak prasečí chřipka se léčí stejně jak obyčejná chřipka takže prevence je taky stejná jak u klasické chřipky. A úmrtnost na prasečí chypku nemůžeme srovnávat s mexikem od kud knám přisla pač kolik žije lidí v mexiku a kolik u nás. A Ukrajina? Ta tím není zasažená celá pokud si dobře vybavuji tak v jedněch zprávách uváděli že je to prasečí chřipka a v druhých že neví co je to za chřipku. Na takové chřipky umírají lidi co měli nebo mají jiné vazné zdravotní problémy. Kolikrát už bylo že ten a ten ukrajinec měl takovou a makovou nemoc která se už moc nevidí. Vždyt ted bylo v tv že ukraji prosí o vitamíny že nemaji. To že umřelo tolik ukrajinců je blbý ale je to tím že o proti nám mají zdřejmně menší výběr v prevenci a tak různě. Nejsem si ted jista ale mám jen dojem že Ukrajina patri k tem chudším. Proto k nám jezdí za prací.
Já jsem ted nachlazená kašlu a mám rýmu malej má taky rymu sem tam zakašle. Ale rozhodně neutíkám k doktorce s tím aby mne i malému udělali testy na prasečí chřipku. A očkovat se taky nenechám.
Od mého manžela kamarad se nechal ockovat a v míste ockování se mu udělala bolestivá boule a co doktor? No bohužel mi nevíme co ta ockovací latka muze delat. Je to takové nejisté
Ta to si to očkování muzou strcit za klobouk
A dke mne ta úmrtnost není tak strašná když to porovnám s obyčejnou chřipkou kdy za rok umře u nas 2tisíce lidi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka