Přidat komentář

Ahojda všem,hlavně Bonynce a Jituli :a: .Tak sem se teda na vás přišla juknout.Nějak mi uchází co všechno tu řešíte takže se bohužel k diskusím nepřipojím :n: .Nějak není čas.Mám doma docela teror. :^O^: Jája se rozhodl že nás bude po nocích tyranizovat :8_/: .Do toho mě ještě štvou psiska :dog: ,počasí,přestavba patra a tak podobně.
Teď něco o tom našem raubířoj :cc): .V 6,5 měsících měl 9100g a 70 cm na další kontrolu jdeme až 16.11.Zubiska zatím nemáme ale to ho neomezuje v tom ukousat i kůrku od chleba,či celej banán nebo jablko,zato se konečně naučil luxusně se převracet a plazit se pozadu,takže ho věčně od někud lovím.Staví se na 4 a dělá takový ty veselý pohyby :°O°: Nádherně si začíná povídat,slabikuje,vejská a směje se každý mý nehodě :s:
Trochu mě zlobí s jídlem ale to snad zase spraví.Vůbec nechtěl mlíko,jen penou stravu a teď je to zase naopak takže je vlastně zase skoro plně na UM,kromě oběda a večerní kaše.
Já už konečně 7 měsíců po porodu oblíknu svoje starý věci takže v zimě nezmrznu :s: Nemoci se nám zatím vyhýbají ťuk ťuk ťuk,jen ten pinďour nás pořád zlobí. :§)
Trošku sem si hrála a upravila pár foteček v loonapixu tak se jukněte kdo chcete http://jachymsobotka.rajce.idnes.cz/
a tady je obrázek z našeho dnešního rána http://www.mojetehotenstvi.cz/rani-prekvapeni
chodíme plavčit a Jája už se nádherně potápí,brzo nás budou fotit pod vodou-to sem na to zvědavá :s:
Tak se tu všechny mějte,já zase někdy zaskočím.Ahoj

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka