Přidat komentář

Ahoj holky, tak se zase hlásíme, nějak nebyl čas sem zajít... Předně všem "oslavencům" gratulujeme k mininarozeninkám :k: a chválíme všechny krásné fotečky, které sem přibyly :c:
My se teď neměli nic moc, mně se strašně zhoršily ty deprese, kterými poslední týdny trpím... :r: nicméně, ve středu jsem si začala do břicha píchat hormonální injekce, protože za pár dní půjdu darovat vajíčka, takže mně ty hormony nějak nastimulovaly celkově a po týdnech rezignace a celkové lability se konečně zase cítím jako fungující a myslící člověk :\x: :qu:
Kristýnka od středy nechodí do školky, tak je mi doma hodně veselo a Honzíček mi dělá čím dál tím větší radost,na všechno ukazuje prstíčkem a okomentuje to tím svým "a", jako by chtěl všechno pojmenovat, ale nejde mu to vyslovit :///: O všechno si kleká, všechno vykrámuje, všude vleze... no je fakt veselo.
Navíc jsme dneska byli v ateliéru, kde se Honzíček fotil a budeme mít krááásné fotečky, i v modrém plyšovém zajíčkovém oblečku. Byl v něm strašně moc sladký, až budu mít cd s fotkama, tak něco vložím.
Tak všem krásný večer :k:

______________________________________________
Kristýnka (05/05), Honzík (12/08)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka