Přidat komentář

tak ja se nejdřive pochlubím :-) zoubky má Sára dole tři a nahoře jeden, spodní zoubky se v pohodě prořezaly, ale ty ostatní už byly utrpení. žvatlá mama,tata, baba, gaga, k:-) na zvuky reaguje a cíleně hledá to,co to vydává (a třeba i reklamy! když někdo začne zpívat ice ice pingui, tak je uplne v šoku:-)
no ale teď k tomu horšímu: být tebou, tak sním začnu chodit na rehabilitace!!! vím, o čem mluvím. my začaly chodit asi ve 3. měsíci,protože Sára nepásla koníčky a byla zkroucená jako croisant. první návštěvy byly peklo, myslela jsem si, že ji týrám, ale po poctivém cvičení sme si obě zvykly a výsledek se dostavil velmi brzy.
Okolí mě za to kritizuje, že je to zbytečný,že se Sára dá do kupy sama. OMYL nedá! když jsem si myslela, že už se sama vyvíjí dobře, po měsíční pauze ve cvičení jsem zjistila, jaké nedostatky máme. taky jsem ji pasivně posazovala, ale stacily tri dny cviceni a z lehu uz si sedne sama,po tydnu uz lozi!
je lepsi zacit co nejdriv,protoze pak se to bude tezko napravovat. chce to jen pevne nervy a vydrz, ale stoji to za to a budes mit pak strasnou radost:-)

at se dari Verka a Sara

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka