Přidat komentář

In reply to by Lenča 87

Ty bláho, takto si taky docela zkusilmanžílek,chudinka! Ale aspoň, že je už v pořádku!!!
Zkoukla jsi ten císař? Ještě, že tam nic moc vidět neni, nechci Tě fakt děsit!
Stejně nic neuvidíš! :s:
Neboj, fakt hubeňourky to mají lepší, mě se tam nad tou jizvou tlačí špíček, ale i tak se mi to prý zahojilo docela pěkně. Byl to profík!
No v to první stoupnutí jsem si myslela, že budu rodit ještě jednou a normálně, (bolesti jsem si zažila normálně všehcny ato 18 hodin), ale pak to už jde, jakmile z lehu se posadíš a rozejdeš, tak to jde. Já vstávala asi 15 minut, ale hlavně, že se vstane, to je nejdůležitější!
No šlo to blbě, ale nadzvedla jsem se. Pomáhala jsem si jetšě rukama, ale oni Tě nemejou hned, jak necítíš ještě nohy,ale až dýl, když už je cítíš aspoň trošku, ale máš je jako z kamene, jak jsou těžký a moc neposlouchaj. Měla jsem z toho srandu, protože jsem měla strach, abych je vůbec ještě někdy cítila. Jsou pověry, že Ti to můžou píchnout blbě a můžeš ochrnout, ale když jsem se bavila s tou fajnovou anestezioložkou, tak ta mi řikala, že samozřejmě se to stát může, ale že je hroooozně malinkatá pravděpodobnost, protože to nepíchají přímo do míchy, ale do kanálků, který jsou kolem míchy :w: Takže klídek! :C/): A nožky jsem začala cítit, no takový zase hřejivý to bylo a to bylo i příjemný asi za 4 hodinky po všem. Docela brzo, mi to až překvapilo! A měla jsem taky strach z toho píchance do páteře, to musíš udělat takovej jako kočičí hřbet na ní vystrčit a ona je za Tebou a píchá ti to v sedě. Do toho kontrakce, nodocela mazec to byl, ale ona to napřed opíchá takovýma pidi injekcičkama a pak dá tu hlavní, takaže taky pohádka růžovou zahradou! :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka