Přidat komentář

In reply to by Jaňulík 1

Tak to je hezká jizva - konečně se vyrovnám manželovi a budu mít taky nějakou jizvu. On je totiž jedna velká jizva, když byl mladší tak byl blbej jako většina maldejch kluků a dělali blbosti a celej se spálil. Byl na 80%popálenej ve 3 stupni. Kupodivu se mu kůže dala brzo dohromady a narostla mu nová. Kdo se na něho podívá tak by neřekl že by byl někdy popálený. Akorát na jedné ruce má špatnou pigmentaci, ale jinak je bez přznaků. Ale jinak jako každej chlap je jizvatej všude možně. Já mám max. jednu jizvu na koleni když jsem se nabourala na kole a pak jednu na prstě, když jsem se učila krájet meloun a málem jsem si ufikla kus prstu, tak teď budu mít krásnou jizvičku a ke všemu tam kdesi dole, kde ji stejně bude moct vidět jen on :D
No tak asi tu vodu odsají, já jsem právě si říkala, že když se ti ten porod nerozjede tak přece tě násilím neotevřou aby tu vodu mohli píchnout jako u normálního porodu.

Jasně každá těhule si ten císař prožije jinak, někoho to bolí víc někoho míň. Kamarádka mi říkala že chciplínky to mají lepší že se jim na to pak netlačí špeky na tu jizvu, takže to mají rovný a moc to při stávání nebolí, ale holt každá máme jiný styl kůže a jsem si jistá že mě to bude bolet jako blázen :) a jak jsi psala první stoupnutí či otočení bude fakt bolestivé. No a stím mytím - ještě že tam nikoho z personálu osobně neznám :D asi by mi bylo taky trapně kdyby mě umíval někdo známí. To je fakt jako jak se máš nadzvednout když necítí nohy?
Za jak dlouho jsi ty nohy začala cítit? ještě ten den, nebo až druhej den?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka