Přidat komentář

Ahoj,
záleží na tom, jak hodně budeš při porodu nastřižená a zda nedojde k poranění hráze a čípku jako u mě. To mě pak to šití bolelo i přes opiátová anestetika tak, jakobych žádné umrtvení ani neměla. Vnitřní šití sice taky bolelo, ale ne tak hrozně, jako když mi doktor šil hráz a utahoval to. Nejhorší bylo, že mu pořád praskaly a rozvazovaly se nitě, takže mě musel šít na jednom místě několikrát a to každé píchnutí bylo pěkně cítit - úplně jsem mu při tom nadskakovala bolestí.
Tím Tě ale nechci strašit, protože každá maminka to má jinak - třeba budeš mít štěstí a budeš šitá minimálně, to potom určitě nebude tak bolet. Anebo Ti lépe zabere to umrtvení, u mě je možné, že jak mě šil 50 minut, že už to tak nepůsobilo.
Vnitřní šití mě pak bolelo hlavně až druhý den, když to přicházelo k sobě a přestal mi působit paralen proti bolesti. To bylo fakt docela nepříjemné. O šití hráze ani nemluvě, navíc jsem měla dva dny v sobě dva drény, takže jsem si nemohla skoro ani lehnout, natož sednout.
Určitě se toho ale neboj, kvůli miminku se dá vydržet všechno, i to nejbolestivější šití a vše se časem zahojí. Hlavní je zdravé miminko.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka