Přidat komentář

Ahoj holky, tak tady mate neco k pocteni o me:
1. Náš taťka to prožívá jak kdy, někdy je starostlivej, někdy to tak nějak neřeší - nebo mi to aspoň tak přijde. První skoro 4 měsíce jsem musela ležet a bylo mi desně zle, tak byl takovej vykulenej. Chodí se mnou na všechny vyšetření, UTZ apod. Když nám vyšel špatně tripl, tak byl taky špatnej,ale snažil se hrát hrdinu. Jinak prcka hladi a ceka na kopance. Každej den mi maže bříško :-).Jinak mi pomaha jen když mu o to několikrát řeknu, je hroznej lenoch a raději děla tisíc jiných věcí.
2. Jsme manželé, v červnu jsme slavili rok výročí. Je mezi námi 3 roky rozdíl.
3. S :mimis: si povídám, nezpívám mu. Oslovuju ho někdy jménem, jinak miláčku, bobišku, lásečko, koblížku apod. Taťka mu říká Ronaldo :-)
4. Kočárek máme vybraný a máme zaplacenou zálohu, bude tak přibližne do měsíce k odběru, budeme ho mít pravděpodobně u tchánů.
5. Z výbavičky, která je zde uvedená nemáme nic, jen máme představu, jakou postýlku si koupíme a přebalovák si asi necháme udělat od stoláře. Jinak hadříčků moc nemám a ostatní věcičky taky ne. Chůvičky nevyužijeme - bydlíme v 2+kk, budeme se stěhovat do většího až příští rok. Monitor dechu asi pořídíme.
6. Těhotenské chutě asi ani nemám. Ze začátku jsem nemohla jíst vůbec maso, to jsem byla v podstatě jen na rohlíkách s máslem. Káva mi smrdí do teď. Jinak jím už všechno a řekla bych, že s mírou. Bulím docela často..
7. Doma máme rybičku - ale to se nepočítá :-) Mamka má dvě yorkšírské teriérky a ty umí udělat pěknej sajgon, tak jsem zvědavá, jak moc budou žárlit - i když synovce berou docela v pohodě.
8. Porodní plán mít nebudu, o maliníku a lněném semínku uvažuju.
9. Na předporodní kurz jsem teď začala chodit, je to tam fajn, je to 1x týdně 2 hodiny - hodka cvičení, hodka teorie - bude tam údajně řeč i o masáži hráze, takže se pak nějak rozhodnu.
10. Porodnici vybranou na 99% mám. Budu rodit v Olomouci, hlavně kvůli dětské JIP..
Tak se mějte fajn :-) :mimis:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka