Přidat komentář

Tak já si taky odpovím :s:

1.Tatínek to s námi všechno prožívá, i když teď nemá moc času. Finišujeme na baráčku, takže místo nějakého užívání si těhu, lítáme s Primalexem,pokládáme podlahy atd. Ale chodí s náma na všechny ultrazvuky, hladí bříško, ale hlavně se těší až si s Tobíkem postaví obrovskou autodráhu a budou závodit :s: . Jinak se samozdřejmě hrozně těší a je děsně pyšnej, že se mu nakonec po roce a půl snažení povedl kluk :cc): Jinak vybírání věciček probíhá tak,že já vyberu několik favoritů a on pak rozhodne. Akorát kočárek jsme vybírali společnýma silama.
2. Manželé nejsme, nějak jsme to za těch 7 let co jsme spolu nestihli :s: . Jsme od sebe necelé 3 roky 30/ skoro 33

3. Od začátku to byl Tobík, pak na chvilku Sofinka a teď už zase Tobík,takže jménem mu říkáme od začátku. Zpívám mu jen ve vaně,aby nás nikdo neslyšel :C/): ,ale pouštíme mu takovou hudební hračku než jdeme spát a pozorujeme jak kope, když je tedy chvilku čas.

4.Kočárek máme už asi 2 měsíce, zatím je schovaný u mých rodičů, ale za 14 dní se stěhujeme,tak si ho vezmeme sebou
http://www.lovelybaby.cz/produkty/jane-slalom-pro-komplet-2009/

5. Máme skoro všechno koupený,ale ještě to nedorazilo. Postýlka, povlečení, matrace, kolotoč nad postýlku, všechno je na cestě. Oblečení už máme také většinu, máme chůvičku (tu využijeme, protože pořád někam jezdíme a navíc budeme mít velkej baráček), monitor si budu kupovat od kamarádky v listopadu. Taky máme lehátko, koupací kyblík, babyvak, kojící polštář, atd. Něco koupené, něco popůjčované.

6. Chutě mám nejvíc na ovoce, rajčata, mléčné výrobky (hlavně ty smetanový :s: ), vůbec nemusím uzeniny. Co se týče hormonální bouře,tak to je u mě kapitola sama pro sebe. Rozbrečí mě téměř všechno, od filmů, různých reportáží kde jsou mimi, když se někdo hádá, když mě někdo okřikne nebo se na mě divně podívá :C]]: .Ale poslední dobou zaručeně zabere i když si třeba představim toho naše klučinu,tak to hned teče :§) . Nejhorší ale je, že občas mi to brečí i samo a nevim proč, tak se pak do toho i směju, no prostě hrůza, ten můj z toho bývá občas docela vykulenej a nebo už se mi i směje :qu:

7.Máme roční kočičku, která je jen v bytě. Je strašně mazlivá, pořád jí musíme chovat,spí s náma v posteli, furt se mazlí a přede. Pak jí to chytne a je to hroznej divoch,ale vždy jen na chvíli. Tak nevím jak bude na Tobíka reagovat, možná si hi nebude vůbec všímat a nebo si ho zamiluje a bude s ním chtít spát v postýlce. Uvidíme až to přijde,pak to kdyžtak budeme řešit. Ale určitě jí neodstrčíme, měli jsme jí celé snažení místo miminka,tak jí tak trochu berem :h:

8. Budu pít maliník a lněný semínko, jinak asi nic

9.Na kurzy jsem přihlášená od října přímo v porodnici, cvičení + několi přednášek, prohlídka porodnice i s tatínkem atd.

10. Budeme rodit v Rokycanech, protože to budeme mít 10minut cesty. Navíc je celkem vyhlášená, jezdí tam i holky z Plzně, zatím jsem žádnou negativní reakci neslyšela. Jednolůžák nechci, možná u druhého mimča, když už budu vědět jak na to.

Tak to je asi vše

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka