Přidat komentář

Ahojky, tak se přidávám i já ;)

1. tatínek je rozkošný, pomáhá mi naprosto se vším...nosí mi snídaně, pomáhá s vařením, úklidem, prostě s domácností. Nesmím ani s prádlem před barák sama :s: Prostě zlato jak se patří a já si asi konečně uvědomila, co mám doma za poklad :? Strašně se na Pepíčka těší, je dojatý při každým novým vyšetření, na UTZ mu tečou slzičky štěstí..je naprosto úžasný taťka v očekávání.
2. nejsme manželé, jsem rozvedená, tak se do manželství znova nehrnu...i když taťka by chtěl. Je mezi námi necelý půl rok.
3. komunikuji s Pepíčkem pořád. Když jsem sama, vyprávím mu, kde je zbytek rodiny, hladím ho a povídám pohádky. Tatínek mu taky našeptává do bříška..to jsou nejkrásnější chvíle dne. Říkáme mu jménem už od začátku (a to jsme ještě ani nevěděli, že to je kluk)
4. kočárek koupený nemáme, vybraný máme V-cross, doma ho mít nebudu.
5. z udaných věcí nic doma ještě není.
6. chutě větší nemám..jen snad na hroznové víno, snim denně kolem kilča. Spíš se snažím jíst pravidelně (což jsem před těhu nedodržovala...teda spíš nejedla jsem skoro vůbec)..a hormony? Já jsem cíťa i normálně, takže bulím a jsem dojatá ze všeho celý život ;)
7. máme doma tři činčilky, myslím, že až se mimi narodí..ony to ani nepoznají :s:
8. zkusím maliník a lněné semínko, porodní plán nechci..ono se to stejně seběhne úplně jinak.
9. ač čekám třetí mimi, na předporodní kurz se chystáme.
10. o nadstandart se budeme bít zuby nehty..nechci tam být pořád sama...jsem na miláčkovi tak trochu závislák. Porodnici vybranou nemám...trochu se mi moje volba zvrtnula, ale to už jsem tu psala.
9.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka