Přidat komentář

Ahojek holky, předem chci poděkovat Nunu za moc pěknou anketku :one: a zde jsou mé odpovědi:

1. Řekla bych, že náš tatínek vše prožívá s mírou.. o víkendu mi řekl, když jsem něco nechtěla natahovat, že mu to kvůli mému malinkatému bříšku zatím ještě tak nedochází, že by mi měl pomáhat. Ale jinak se těší :-)
2. Manželé nejsme, přítel chtěl svatbu v roce 2010, takže uvidíme, zda do toho praštíme. Pro mě miminko nebylo důvodem k tomu, abych na rychlo dělala svatbu, nejsem ten typ... jinak věkový rozdíl 4 roky, mi je 23 a přítel za chvilinku oslaví 27. narozeniny..
3. Komunikujeme a hlavně hladíme bříško a sledujeme kopanečky, ale tatínek má smůlu, vždy když přiloží ruku on, tak je po kopancích a nic se neděje :) zpívání neriskujeme :)
4. Kočárek máme objednaný a jdeme si jej vyzvednout teď v pondělí 14.9., už se nemůžu dočkat :) vzhledem k tomu, že jej nemáme kde dát, tak jej necháme vedle u mé babičky v patře, kde je spousta volného místa. Fotečka je v ledňáčcích.
5. Výbavička - začínám kupit konečně oblečení :) postýlku už máme ustájenou v garáži a máme i kolíbku... chůvička je pro nás zbytečná, protože nemáme tolik prostoru, že bychom mimčo neslyšeli... a monitor dechu taky kupovat nebudeme...
6. Těhotenské chutě ani nevím.. přítel říká, že je mám pořád a ne až teď :) s plakáním se snažím vždycky udržet :)
7. Osobně s přítelem máme zlatou retrivřici Bessuli, ale má výběh venku, i když ji občas pustíme i domů. A je střeštěná, takže si to zatím nedokažu představit :) ale chceme ji př. rok pořídit také miminka ať se nám zklidní a jsme mámy dvě :) Jinak naši mají ještě kocourka a pejska, ale ti jsou v pohodě ...
8. Porod.. no už se toho začínám obávat, ale pořád se uklidňuji tím, že to přežilo tolik maminek, tak já musím taky :) ale přípravy.. no asi se budu snažit cvičit... a uvažuju nad tou masaží hráze....
9. Nebudeme, je to zbytečné...mě by tam těžko připravili na porod :)
10. Rodit budeme v Opavě, máme to nejblíž (cca 10 min. jízdy)... a nadstandard je zbytečný... když zvádnu porod, tak i maminy na pokoji :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka