Přidat komentář

1. Tatínek to zatím moc neprožívá, ale těší se. V pondělí jdeme na 3D, tak prcka prvně uvidí v akci. Jinak mu už celkem lezou na nervy takový tytěhu řeči a mám si najít nějakou těhotnou kamarádku se kterou to budu probírat:-)
2. Svatbu plánujeme až bude mimi větší. Letos toho je víc než dost a na svatbu není čas. Věkový rozdíl mezi námi je 6 let, což je idelání:-)
3. S miminem sem komunikovala hlavně ráno, když sem koukala do záchodový mísy. Vyhrožovala sem mu, že jestli bude zlobit tak půjdem opět do nemocnice. Zabralo to :-) jinak zatím nějaká komunikace není. Když kope, tak si sním povídám a podobně. Ale jinak ho nechávám odpočívat:-)
4. Na kočárek je ještě času dost. Na pověry moc nedám. Po kočárcích koukám, ale že bych hned po výplatě letěla do krámu to ne.
5. Výbavička je to samý co kočárek. Sice jsme domluvený že na konci září půjdem koupit postýlku a přebalovací pult, ale jen proto aby to bylo doma před tatínkovou operací. Pak půl roku nesmí více méně nic dělat, tak je dobrý mít tyhle těžký věci aspoň v krabici:-)
6. Těhotenský chutě mě nějak minuly. Zvláštní chutě mám odjakživa a teď se to moc nezměnilo. Takový meloun s tvrdým sýrem nebo makovka se salámem, to bylo vždycky moje :-)
7. Na dvorku nám běhají dva psi. Takže je to OK. Oni jsou venku a mimi bude doma:-)
8. O masáži hráze sem slyšela od kamarádky a pomohlo jí to. Nastříhnout jí nemuseli. Toho jedinýho se asi děsim, to vyšívání po porodu. Prý je to horší než samotný porod a pak si člověk nemůže ani sednout:-) Začala jsem trochu cvičit dno pánevní, pánev a záda.. Ty bolí jako čert:-)
9. V porodnici kam chci jít, tak nabízejí kurzy. Chcem tam s kamárdkou zajít a podívat se, seznámit s porodnicí, sálama a oddělením. Je to dobrá věc, když mamince ukáží co kde a jak:-)
10. Porodnici jsem si vybrala U Sluneční brány v Hořovicích. Jedna k je to nejblíž a slyším na ní chválu. Co se týká vybavenosti i personálu. Rodila tam sousedka a nemohla si to vynachválit.

Stručné a jasné..a půl hodinka zabitá :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka