Přidat komentář

Moje poprvé bylo v 15ti. Bylo to připravované, ale měla jsem zrovna MS a nijak zvlášť hezký.
Jako všechno bylo fajn, ale ani on se neudělal (ale to on nikdy... a to jemu bylo 20). Byl moc hodný a takový naivka, myslel si (a dodnes si myslí) že dokáže spasit celý svět svou láskou a nekomerční hudbou... předtím mi to přišlo pěkné, ale pak jsem zjitila, že mi s tím leze na nervy. Měla jsem pohádky ráda, ale reality je vždy jiná.

Teď mám manžela, který lítá v oblací jen doopravdy (s bezmotorovým letadélkem) a je moc hodný a přitom stále takový ďáblík. Ví co potřebuji a chci a rád se mazlí jako já. I doma se zastane různých prací a holky divte se! On nechodí do hospody a pivo si dá jedno za měsíc!
Zamilovala jsem se do něj, když jsem ho viděla na letišti jak umývá letadélko. Byl jen v rozhthaných kraťasích bez trička (má sice pupík, ale mě se to moc líbí - medvídek) a na očích ty jeho staré sluneční brýle. Sluníčko zapadalo, no jako ve filmu. Od té doby jsem z něj oči nespustila. Teď jsme už 4 a půl měsíce svoji a čekáme mimi (10.týden - otěhotněla jsem pravděpodobně na líbánkách - ty jsme z finančních důvodů měli na 1.měsíční výročí)

Jsem ta nejšťastnější budoucí maminka a manželka na světě!

Všem přeji, aby byli stejně šťastné jako já a držím palce s mimísky jak s těmi schovanými u maminky, tak s těmi co si už troufli na svět!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky