Přidat komentář

In reply to by Lenousekk

No tak Dub nad Moravou mi něco říká, ale ta vesnice vůbec nic. :n: No u nás v ložnici, kde teď s Oldou bydlíme, tak nám minulý týden dali plastové okno, takže bordel po celé ložnici a ještě nám tam chtějí vymalovat. Takže doufám že to během některého víkendu zvládnou a budu moct konečně ten pokoj pořádně uklidit a nachystat pro mimíska. Musím ty naše trošku popopíchnout aby si pohli. Dneska mi nějak často tvrdne bříško a vůbec se mi to nelíbí. Ale asi to bude tím, že mě dneska babička vytáčí každou chvilkou. Nejprve s jídlem a před chvilkou umývala nádobí bez jaru :-g( fakt děs!!!
No mě mamka určitě taky se vším pomůže. Jenže mi 12.září odjíždí do lázní, takže pak tu budu na všechno sama. Jen doufám, že mě to nechytne nějak dřív. Chtěla bych rodit v termínu, nebo maximálně 3 dny před termínem, ale dřív ne. To už pak raději budu přenášet nebo půjdu na vyvolání, hlavně ať tam mimísek ještě vydrží. Máme ještě 2 měsíce čas.
27. mám jít na kontrolu, tak si chci koupit věci pro mě do porodnice - vložky, kalhotky, bepanthen i pro mimi a hlavně kojící podprdu. Pak si pomalu zbalím tašku kdyby to náhodou přišlo. Dřív to přijít nemůže neboť nemám vůbec nic koupeno :) a hlavně není vymalováno!!! tak musí mimozemšťánek ještě nějký ten týden počkat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky