Přidat komentář

In reply to by Gabriela Wehle

:) Děkuju :k: .
A to je právě důvod, proč si nemám co říct se svými "ročníky".
Působím na ně hned jako šprt, přitom to není vůbec pravda :n: .
Některým dospělým na mě vadí, že mám svůj vlastní názor.Což opravdu nechápu, protože nárok na něj má každý.
To je hezký.. můj děda taky píše. Začalo to kronikou vesničky, ve které s babi už od nepaměti žijí, pak přidal povídky a články.Miluju to jeho krásný písmo - dodnes totiž píše tuží a perem a opravdu krásně.
(Já se stydím :{~{: , protože jsem psací písmo nepoužila snad od čtvrté třídy. Zvykla jsem si psát tiskacím a zvyk, jak se praví, je železná košile.)
Ten človíček se jmenoval Orwel ? Díky moc, já už se delší dobu každého ptám. Jak bylo nedávno to magický datum a jak se všude straší, že má být v roce 2012 konec světa, tak nad tím začínám přemýšlet, ale zcela tomu nevěřím. Zneklidňuje mě totiž fakt, že bych zemřela jako bezdětná :\\: a k tomu bez maturity.
Já si zrovna přepisuju do počítače úvodní dvě stránky jedné úžasné anglické knihy. Dnes mi jí půjčila, nebo darovala kamarádka, ale ješli šlo o dar nebo půjčku z Američanů nedostanete :s: .
Takže si to přepíšu.
Pomáhám té dotyčné s češtinou a ona mě s angličtinou, protože, co si budeme nalhávat, jsem víc jak měsíc bez školy a už to na sobě cítím :jawdrop: .
Ztrácím smysl pro psaní, takže jakmile si byť jen naškrábu na kousek papíru drobnou poznámku, vypadá to jak zoufalá zpráva od analfabeta.
Ta knížka se jmenuje " SECURE IN AN INSECURE WORLD " ( dle mě - Zabezpečení/ Zajištění v nezabezpečeném/nezajištěném světě :#o: ) s podnadpisem Finding the Love of Your Life (Hledání lásky svého života).
Až jí dočtu, dám Ti určitě vědět ;) , ale musím říct, že vypadá moc dobře :one: .
Jinak já mam takový zvyk nebo spíš zlozvyk, ale pro mě je to relax, brát si knížky na záchod. Teď bych se měla hanbou propadat, protože to někdo může brát jako barbarství, ale to bych tak nebrala. A víš,Gábi, co je na tom to nejlepší ? Že já na záchod už nechodím, protože tam něco opravdu "potřebuju" :s: , já tam chodím číst :w: . V momentě kdy za sebou zaklapnu zamykací páčku, usednu na trůn, tak jsem jako v ráji a už vnímám jen to, jak mi listy papíru šustí mezi prsty :$}: .Náádhera! :h:
Jejda, nějak jsem se rozpovídala :C]]: . Dobrou noc :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka