Přidat komentář

In reply to by MATYG

ahoj, koukala jsem, že dítka mám cca 6 týdnů od sebe. toník je 15.6.2008. tou únavou by to klidně být mohlo. my dřív obědvali až tak kolem půl druhé, protože dopoledne spával, pak mi usínal před obědem, vysrknul jenom mlíko a odpadl....takže teĎ obědváme brzo, už v těch 11.00 - 11.30 (jinak ranní mlíko má sice v sedm, ale pak jdeme ještě chrupat a spí tak do osmi až půl devátý, takže mezi vstáváním a obědem zase taková pauza není.
Tedy, ty se pro holčinu málem rozkrájíš a ona takhle nebaští....čerstvý bylinky ze zahrády a Verča dá přednost kupovaný sklenici.
jo a to ovoce, ať to nemusim psát dolu.
zbožňuje hrušky, ty jsem kupovala, byly hodně sťavnatý a měkký, meloun, meruňky, ostružiny, dokonce i rybíz, po tomn se sice šklebil, ale baštil dál :s: , banány, ale jak kdy, když jsou nahořklý, tak to nee... on se taky ze začátku dusil, ale pak se to naučil baštit a už je to OK. jinak jablka už taky moc nemusí, broskve mu taky moc nejednou (manžel mu nedávno nakrájel broskev a meloun a toníček pečlivě vyzobal meloun a broskev nechal :s: ....a když se nic nedělo, tak jí teda dorazil.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky