Přidat komentář

In reply to by pupik.2

Chtěla jsem se zeptat:

1) Jestli v dolním bytě v těch pokojích je volné místo např. na cestovní postýlku?
2) Jestli klima se dá regulovat v každém pokoji zvlášť nebo je vždy jedno klima na byt a nebo na barák? Abychom tam nemrzli, když sousedi budou chtít ledárnu.
3) Mají byty oddělené vstupy? Nebo se přechází přes spodní byt?
4) Je kuchuň vybavena-varnou konvicí, talířema, hrníčkama,hrnci, lžičkama apod.? Já tam budu muset bohužel vařit, protože manžel nemá žlučník a je po záchvatu slinivky a potřebuje dietu. Jídlo si tam nemůžeme kupovat (takže taky ho povezeme z domu -až na maso, to tam budu muset někde kupovat-konzervy manžel nesmí), nemuselo by mu to sednout.
5) Kupovali jste ubytování přes cestovku nebo máte kontakt přímo na majitele a jezdíte přes něj? Platili jste zvlášť akontaci a zbývající část až majiteli?
6) Bývá pláž přeplněná? Je možné si tam půjčit např. slunečník. deštník? Je v blízkosti i nějaký bazén přístupný veřejnosti?
7) Jsou v okolí nějaké atrakce?
8) Je možné poblíž ubytování miminku koupit kojeneckou vodu?
9) Když jsem kalkulovala, že bychom jely 2 rodiny (4 dospělí a 2 děti do 1,5 roku) - tak mi to spočítalo 66 euro na noc - takže vlastně za dítě se také připlácí jako za dospělou osobu, že? Protože, kdybych neuvedla děti tak to vychází na 54 eur na noc. Pobytová taxa už u dětí zahrnuta nebyla. Bylo tam nějaké upozornění, že víc lidí, už tam být nemůže, musí být nahlášeni, přitom další 2 dospělé osoby by se tam vešly ne? Když dítka budou spát v cestovních postýlkách? Odpovědi můžeš poslat na: aldoct@seznam.cz, pokud to nebudeš chtít psát tady.
Budu moc ráda, když jsi najdeš čas mi odpověďet na všech 10 otázek.
Božinku mě to tak láká, ono to je ještě horší vidět to krásné místo, blízko pláže, no prostě ideální. Ted mě tak napadlo, kolik je to asi km tam a zpátky? A platí se po cestě nějaké poplatky?
Jak to můžeš vydržet s vědomím, že manžel je někde takhle v Chorvatsku, pro mě by to byly ještě větší muka. Děkuji moc za super tip. Sice přišel jen od Tebe, ale je úplně ideální. Papa držte se s mimiskem a co vlastně čekáš a kdy máš termín?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka