Přidat komentář

In reply to by Tez

Ahojky, tak u doktorky jsem sice dnes s malou byla, ale ta mi rvala jak tur, tak jsem uplne zapomnela co vsechno jsem tam chtela... Takze od doktorky radu nemam. Ale divala jsem se na stranky kojeni.net a budu se ridit radama co davaji tam... Ja totiz taky obcas kojila i nekolik hodin v kuse pac jsem myslela ze ma mala hlad... ale ted uz vim ze ne, pac pribira az moc... a taky jsem se pristihla jak ji to prso nutim, jen aby neknourala. A tak je tomu ode dneska konce a zatim se dari. Je to sice boj obcas ji udrzet bez place a bez prsa, ale musime vydrzet. Mela by vydrzet nejmin hodku a pul mezi dalsim kojenim a jde to jakz takz, no uvidime dalsi dny...
A jinak ja jsem dnes koupila ten dudlik MAM a taky ho nechce. Mam pocit ze by mozna i dudlala, ale proste nevi jak, porad ji z pusy vypadava. A tak hozas nutit nebudu, uvidim casem.
A jsi si jista ze chce pit? Treba uz si taky jen navykl na prso tak jak ta moje.... Ale ja mam teda stesti ze mala nevriska, ona se jen tak ozve, ale jde uklidnit, jen to chce se ji venovat... Ten tvuj asi breci dost co? No mrkni na ty stranky, treba tam najdes radu pro tebe :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka