Přidat komentář

- Výbornou zkušenost mám s odsávačkou na vysavač. Znělo mi to sice děsivě, ale je to rychlovka a dostaneš toho spoustu ven. Koupila jsem jí v lékárně asi za 300,-.
- Stříhám nehtíky nůžkama s kulatou špičkou, jde to jen, když Daví usne. A i tak mi někdy ručičku vyškubne, tak vim, že ho nepíchnu. Na nohou spíš využiju kleštičky, tam musim, když nespí a je to boj. Je lechtivej a okamžitě se vzbudí, když to chci zkusit ve spánku. :)
- Odsávačku asi využiješ, ať už budeš mít mlíka málo, nebo hodně. Kloboučky nevim. Pro miminko je větší námaha přes ně tahat, ale asi to uleví, pokud jsou bradavky rozbolavělý.
- Váhu nekupuj, mimi Ti vždycky zváží u doktora. Kdyby nepřibíralo, můžeš si tam vždycky zajít na kontrolní kojení a převážení.
- Prvních šest tejdnů žádnou, jen koupeš ve vodě a mažeš slunečnicovym olejíčkem z lékárny. Dobrá je Rybilka a Bpanthen na prdelku. Taky budeš potřebovat líh na pupíček. Výběr je velikej, my používali pak Sebamed mycí emulzi a mazali jsme Excipialem. Teď používám kosmetiku od Hippu.
- Porodnický vložky Samu. Prsní jsem skoro nepoužívala, tak nevim.
- Koupali jsme ve vaničce.
- Teploměr do vody jsme nepoužívali a nepoužíváme, vždycky přes loket. :) Teploměr máme digitální, bez ohebný špičky a vyhovuje mi. Ale ta ohebná špička je určitě dobrá.
Tak dobře nakup. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka