Přidat komentář

Já kojím v noci někdy i po hodině a půl. Ale vyřešila jsem to tak, že si u prvního kojení vezmu Vojtu do postele, přiložím a usnu. Ať si s prsem dělá, co chce. Pak jak se zase vzbudí a chce baštit, jenom ho oblehnu z druhé strany, vyhodím druhé prso a znova usnu (no, ale zase ne vždy, není to zase až taká pohodička, jak to popisuju). Takto to dělám celou noc a když vůbec nemám energii, tak prostě kojím jenom z jednoho prsa a nestřídám strany. Ráno někdy ani nevím, kolikrát jsem kojila.
Je fakt, že dokud jsem Vojtu vracela zpátky do postýlky, tak se budil jenom jednou za noc, ale to jsem ho musela vytáhnout, nakojit, vybrkat a to vždy zabralo aspoň hodinu (ze začátku přesně dodržoval dělku kojení 45 minut) - teď je zo sice víckrát, asi využívá, že je hned u zdroje, ale já se vyspím mnohem líp - neproberu se totiž úplně.
Dokonce mám pocit, že mi to vyhovuje, a že jsem vlastně ráda, že tomu prckovi tak chutná. Úplně mi to přestalo vadit, spíš je mi líto, že to jednou skončí. Jo Vojtovi je dneska půl roku :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka