Přidat komentář

tak tohle je hooodne husty a klobouk dolu. :w: :w: Ale naprosto te chapu i to, co te k tomu vede a o co ti jde, a fandim ti. :qu: Panacek je slaboch a nechal to holt na vas zenskych s tim, ze nikdy neveril, ze na tohle pristoupite, proste cekal, ze jedna nebo druha reknete ne. Uz ten zpusob jakym vam to sdelil! :n: Potreboval by dospet a hlavne od zivota dostat poradnou lekci, aby se vzpamatoval. Je to drsny, a vam zenskym ted nezbyva nez byt na neho jeste drsnejsi a zkusit tu hru hrat... Urcite mu nejde doopravdy o to, aby to takhle bylo naporad, s tim urcite nepocital a verim tomu, ze to nema promysleny do konce. Mas-li na to silu, tak to zkus, jen teda nevim, co to s tebou udela a jak dlouho budes schopna to tam snaset, je jasny, ze to nebude naporad a ze se to musi casem vyresit jinak, fungovat to nebude.
Ted mala odbocka, stravila jsem pred lety nejaky cas auperkovanim v Anglii, i u africky rodiny. Pochazeli z Nigerie a tam se mnohozenstvi se vsim vsudy teda praktikuje dodnes (ale podotykam ze jde o zakonite manzelky), docela jsme s Laurettou tohle tema obcas probiraly, neumela jsem si to predstavit. Zakladni pravidlo je to, ze chce-li tam chlap mit vice manzelek - musi se o ne starat a zabezpecit je i vsechny deti stejne - jako kdyz jedne koupi mercedes, musi mit na to dat to same i tem dalsim... takze to neni levna zalezitost. :) To jen tak pro pobaveni a odlehceni.
Jinak, moc ti drzim palce. Mam taky neco za sebou, taky jsem s podobnym slabochem ztratila par let svyho mladyho zivota, stejny zpusob jednani.... ale nebyly v tom nastesti nikdy zatazeny deti. To si fakt neumim predstavit a do toho bych teda nesla. :n: No, kocko, nejrozumnejsi by bylo zustat s malou sama, on za to nestoji a na tebe 100pro ceka nekde nekdo uplne jiny, kdo si te bude vic vazit a bude se chovat dospele a jako poradny chlap. Tomu ver, a ono to prijde. :w: :w: Ale jak jsem psala na zacatku, chapu te, o co se snazis, jen si nejsem jista, jestli ti to cele a on za to stoji. Ale na to musis prijit sama a nekdy nam to holkam fakt trva, nez nam to dojde. Okoli to vidi vzdycky mnohem jasneji. Tak se drz, a hlavne at jste s malou v poradku. :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka