Přidat komentář

ahoj, máme doma skoro 3 letýho klučinu a teď čekáme holčičku. Tatínkovi je nyní 31 let. Termín mám koncem června. Takže budu psát v minulém čase-jak se manžel zapojoval do starání se o prvního potomka.
1. koupal - sice ne denně-občas chodil z práce pozdě a tak byl malej už po koupání. Ale pokud mohl, tak si to užíval
2. přebaloval jen když se malej počůral. KDyž se pokakal tak se tomu rád vyhnul. Samozřejmě byli situace kdy musel přebalovat i hovínka-což se teda neobešlo bez jeho komentářů jak je to odporné :///:
3. plně jsem kojila, takže krmení jsem obstarávala sama. Když malej začal v 6.měsících papkat příkrmy-tak ho občas krmil-ale většinou šlo o večerní krmení kaše-což opět bylo v dobu, kdy se vracel z práce a papkal sám..takže krmení si užíval spíše o víkendu.já jsem zatím dělala něco jiného-ale nebylo to pravidlem.
4. nepřipravuje-viz.výše
5. miminko oblékal jen občas-bál se že by mu ublížil. Takže tohle nechával na mě. jinak od roka a půl syna oblékal-když jsem mu připravila co-to mu vydrželo až do teď..ale nebylo to ani neni pravidlem.
6. malého choval jakmile mohl-rád se sním mazlil. Když koukal na zprávy nebo film tak si ho položil na své břicho a hladil ho-rád mu čichal k hlavičce (neni úchyl :s: ). Teď se se synem taky mazlí a nebo se perou jako správný chlapy...musím říct že i po příchodu z práce se mu věnuje-i když je často hodně unavenej...
7. uspávání bylo vlastně spojené s mazlením co jsem napsala výše..malej měl od miminka rád hudbu. takže často ho měl v náruči a tancoval s ním-to ho uklidnilo a uspalo...
8. nebylo to pravidlem že by chodil sám, ale pokud jsem potřebovala něco udělat tak šel. Nebyl to pro něj problém. Když nešel ven, tak se malýmu věnoval doma. Samozřejmě jsem chodila i ve snima-ale tatínek vozil :///:
9. nevstával ani nevstává. Chodí do práce a tak jsem to po něm ani nechtěla. připadalo by mi to dosti sobecké

jinak vše manžel dělá bez toho, aniž bych ho nějak pérovala a nebo nutila,. Prostě ze své vůle. Dítě jsme měli plánované a moc se na něj těšil. I nyní se těší na druhé. Už plánuje jak bude s Ondrou chodit na hřiště a já budu na ně koukat jak hrajou fotbal..prostě mi řekl že se mi bude snažit pomoct abych se z toho nezbláznila. Samozřejmě nejsem naivní a budou i dny-kdy na vše budu sama a budu padat na hubu. Ale musím opravdu říci že se manžel synovi věnuje. Když vidim u kamarádek jak si manžel dítěte nevšímá-tak já se mám jako královna :one:
8.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky