Přidat komentář

In reply to by Kateřina a náš…

ahojky, no koukam, ze mame i podobny prubeh nejen tehotenstvi, ale i tech veci kolem... My se taky rozhodli o vikendu vse rict nejblizsi rodine. Oslavovala se 50 :dance: Darecky jsme zatim nedostali, ale nevadi mi to, jsem trosku poverciva. Se vsim zacnu az dostanu prukazku a to bude cca ve 12 tydnu. Tehulka jsem taky poprve, tak mi moc zalezi na tom, aby bylo vse oka. Dokonce jsem kvuli tomu zrusila hory, kam jsem mela jet 29.2. Budu cca v 10tt a fakt jsem se bala, ze bych mohla neco podcenit, tak jsem to vzdala. Je to az do Italie, 12 hodin autobusem, to bych mozna nezvladla. Nevim vubec, jak mi za mesic bude... Je mi to lito, protoze jsme se pritelem moc tesili, alebude to tam muset odlyzovat za me.
Ja jsem puvodem z Noveho Mesta na Morave, ale zijeme s pritelem uz nekolik let v Praze. Lonis jsme si tu koupili byt, tak uz tu asi i zustanem.
Vcera jsem byla na tom UZ a rekla bych, ze mimi (nebo spis ten vacek) ma kolem pul cm. Ja jdu na kontrolu zase za tri tydny a to uz srdicko bude urcite slyset - teda aspon to rikal pan doktor.
Kacenko, urcite napis, co je u tebe noveho, budu se moc tesit.
Zatim se mej ty i mrnousek fajnove a hlavne na sebe davej pozor. To uklouznuti muselo bejt dost neprijemny :00:
papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka