Přidat komentář

In reply to by Timíšek

Ahoj,
vím o které doktorce mluvíš. Ona mě osobně sice nerodila, ale byla jednou na vizitě, ale to mě nevyšetřovala, jenom se podívala na vložku a na šití a to bylo vše. Prohlížel mě pak při velké vizitě až primář.
Jinak co se týče té bolesti při vyšetřování, tak máš pravdu, že od Skalického to není ani cítit, že vyšetřuje, zatímco jiní (a těch je většina) se s tím nepářou a docela to bolí.
Já jsem měla taky trošku při porodu smůlu, že mě rodil Dr. Vachata, o kterém se spolu s tou doktorkou nemluví zrovna nejlépe. Nemá moc soucit s maminkami - mě těsně po porodu vyšetřil takovým způsobem, že jsem až nadskočila, jak to zabolelo a on mě ještě tím svým "humorem" řekl, že musím něco vydržet, když jsem rodila. No nevím, mně to tedy vtipné nepřišlo.
Sice mě při porodu nastřihl, ale i tak jsem byla potrhaná zevnitř i zvenku, protože malý měl dost velkou hlavičku, a pak jsem si užívala skoro 50 minut šití. No radši Tě tady už nebudu strašit, to jsou bohužel věci, které se u porodu stávají i těm nejlepším porodníkům, protože nikdy se nedá dopředu odhadnout, jak bude porod probíhat.
Stejně tak když vyšetřuje primář, tak ten se s tím taky nemazlí. Tak si přej, abys aspoň jednou natrefila na Skalického i v porodnici, nebo aspoň na Ráčka, ten je prý taky v pohodě. A když nebudeš mít to štěstí, tak to nevadí, všechno se dá vydržet, hlavně když budeš mít zdravé miminko.
A pak na oddělení šestinedělí už to bylo super, fakt hodné a ochotné sestřičky, i přes frmol, co tam byl, když jsem rodila, tak se snažili najít několikrát během dne i v noci trošku času a obejít pokoje a zeptat se, jestli s něčím nepotřebujeme pomoct. A když jsem měla nějaké problémy ze začátku s technikou kojení apod., tak jsem je mohla kdykoliv zavolat telefonem a nějaká z nich za chvilku přišla na pokoj a pomohla mi.
Miminko (pokud bude vše v pořádku) budeš mít u sebe na pokoji hned po porodu, jen co ho na novorozeneckém umyjí a oblečou, tak do půlhodinky ho přiváží na pokoj. U mně to bylo až po 2 hodinách od příjezdu z porodního sálu, protože jsem ztratila dost krve a musela jsem ten první den spíš ležet a do sprchy chodit jen za doprovodu (pěkně se mi motala hlava) a tak asi chtěli, abych se ty 2 hodinky prospala. Jenže já pořád vyhlížela našeho Honzíčka, takže jem nespala vůbec a ani jsem nějak únavu necítila. To přišlo až druhý den večer, taková menší krize. Ale to si asi zažije každá maminka.
Tak se měj pěkně :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka