Přidat komentář

In reply to by zuzula

Ahoj Zuzi, tak pojeď se mnou:-) Dnes jsem byla u doktorky na očkovačce s Lindou a rovnou jsme napsali nový cesťák na Boskovice a poukaz na vyšetření/ošetření. Ptala jsem se na Boskovice a říkala, že je to tam fajn, mamči si to chválí a že to pojišťovna normálka schválí a hradí pro mamči a děti od roku. Ptala jsem se, jestli mi na ten pobyt musí ona něco napsat, ale prý ne, že to vyřídí všechno v těch Boskovicích.
Jo a holky ještě jedna věc se mi u doktorky. Chodíme do jedné z vesnic tady u nás s dětma cvičit - je to spíš takové hraní, stavíme jim překážkové dráhy, vytáhneme veliký balony a oni závodí, protahují se nebo hopkají, říkáme básničky ... Chodí tam už půl roku jedna maminka se svou dcerkou a u doktorky jsme se potkali. Nějak jsme přišli na to, že chodíme na rehabky a pak jsme došli k tomu, že ona má desetiletého syna co má taky parézu brach. plexu a chodí s ním už roky taky do Boskovic. Byla tam už x na pobytu a moc si to chválila. Měl prý parézu na obou ručkách, jedn rychle a snadno rozcvičily ale ta druhá je špatná, moc s ní nehýbe, má ji o dva cm kratší a slabší.... Byla jsem z toho vykulená, stále cvičí každý den Vojtu a asi nic jiného, jsem z toho úplně paf. NEměli jsme tam moc čas kecat, tak jsme domluvené, že pokecáme ve středu na cvíču s dětma. Napadlo mě, jeslti vůbec ví o možnosti operace, atd... taky jestli má doma net, aby sem třeba mohla mrknout...
Zuzi a jak píšeš, příjde mi ta Praha v našich případech fakt zbytečná, myslím že jsme na tom v globálu celkem dobře a operace nemá smysl, uvidíme jak to bude třeba za pár let, ale snad to bude stále celkem OK:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky