Přidat komentář

Adynko, nesmutni ;) pokud je teď blbý období, tak po něm musí zákonitě přijít dobrý ;) Já taky v té sportce nevyhrála :s:
Navíc si mlaďoulinká (já vím, že tohle asi slyšet nechceš), my se taky snažili půl roku, z toho 4 měsíce jsem léčila vsěljaký breberky a následně kvasinky, tento měsíc jsem to zabalila, taky jsem si obrečela, že teda na té svatbě 3 už nebudeme... Uplně jsme na to přestali myslet, sexovat nám Dr. zakázala... No a my se na jedné reklamní akci táááák picli, že prášky neprášky jsme na sebe skočili... (jednou jedinkrát za celej cyklus) Bylo to dokonce 2 dny před OVU, tak si říkám z toho nic nebude, vůbec jsem na to nemyslela, řešila svatbu a bydlení, prodej bytu, dvoje stěhování a předmanželskou smlouvu (to bylo slziček a nervů) a na ty // na testu jsem koukala jak na zjevení :jawdrop: A když mi v úterý Dr. řekla, že jsou tam :cc): :cc): , tak mě málem ranilo... (z toho vyplývá, jak na mimi - nic neřešit, měsíc abstinovat, opít se a vrhnout se na sebe a zase na nic nemyslet - ono je to asi jak v životě, většinou to klapne když to nejmíň čekáš)
Jinak vřele ti doporučuju mojžíšovku, já na ni chodila loni jen kvůli zádům, dokonce mám absolvovanej kurz přizpůsobenej pro cvičení s dětmi a je to bomba... zhruba do měsíce záda přestaly bolet, polevily MS bolesti (vlastně zmizely) skvěle se u ní protáhneš a přijdeš na jiný myšlenky...
A pokud mimisci vydrží v pořádku do 12tt, tak ti pošlu plaváčka, nám pomohl ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka