Přidat komentář

In reply to by Kytiii

Jé, tak to moc děkuji za Tvé rady, trošku mě to uklidnilo.
Uvidíme, jaká bude dnešní noc - teď se Honzík napil před 20. hodinou večer z obou prsů (z jednoho pil 13 min, z druhého 6 min) a uvidím, jak dlouho bude spát. Většinou se mi budí pravidelně minimálně třikrát v noci s křikem, ale nemyslím si, že by měl pokaždé hlad. Včera se mi ho podařilo v noci nakojit bez problémů kolem půlnoci, pak i kolem 5. ráno a od té doby přes den vůbec nechtěl. Tak aspoň, že bude bumbat v noci (doufám), když přes den to odmítá. Nerada bych to ukončila tak rychle ze dne na den a ráda bych si ještě nějakou chvíli užívala toho pocitu při kojení, na které jsem si za těch 10 a půl měsíců zvykla jako na jeden z nejhezčích okamžiků s Honzíkem (pokud tedy u toho nezlobí jako poslední dobou a nekouše mě :) .
S tím umělým mlíčkem ráda počkám, až když to bude nezbytně nutné. Nerada bych ho na to zvykala, když mlíčka mám zatím dost, ale když už by to jinak nešlo a já se z toho akorát stresovala, tak bych to zkusila. Ale samozřejmě ještě kojení nechci vzdávat.
Ale musím uznat, že tenhle bojkot je oproti tomu ve 4 měsících o dost horší. Tenkrát se mi taky u kojení vztekal, ale vždycky aspoň nějakou chvilku bumbal. Teď se mi nechce ani přisát. Tak si jdu dát kousek čokolády, ať mám pevné nervy na další boje :) a mrknu se ještě na ty stránky o kojení.
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka