Přidat komentář

In reply to by Kytiii

Tak Ti moc děkuji za odpověď , Kryštůfku.
Dnes jsem mamku zase pěkně potrápil - celý den jsem nechtěl vůbec její mlíčko - kdykoliv si mě dala k prsu, tak jsem ji kousl a odtáhl se. Byla z toho chudák teď večer už dost zoufalá, protože jsem jí přes den vypil jen 2 dcl vody + bílý jogurt (ale to nevím, jestli se počítá do tekutin). Tak mi s tatínkem odpoledne koupili umělé mlíčko Hami, které by mi v případě nouze udělali do flašky, když bych opravdu nechtěl vůbec mamčino mlíčko. Už to vypadalo, že zkusím poprvé pít z lahve, protože jsem nechtěl ani kaši k večeři, ani maminčino mlíčko a ta už z toho byla zoufalá stejně jako já, protože už jsem byl dost ospinkaný. Maminku nejvíc trápí, že jsem ze dne na den přestal chtít její mlíčko a že by se musela najednou vzdát kojení.
Když taťka viděl, jak je mamka z toho zoufalá, tak šel vyvařit jednu láhev a mamka mi šla připravit umělé mlíčko do flašky. Ale než mi tu flašku dala, tak mě zkusila ještě přiložit a já, protože už jsem byl tak moc ospinkaný, že jsem se ani nezmohl na vztekání, jsem se konečně přisál. Jaká úleva :a\|: . Hlavně mamka si oddechla, že jsem jí vypil skoro obě prsa, která už měla pěkně tvrdá, a že je nemusela jít odsávat, aby jí to mlíčko nezatvrdlo.
Tak to byl náš dnešní boj s kojením - tak nevím, jak dlouho bude mít mamka trpělivost to se mnou zkoušet, ale oba doufáme, že to je jenom nějaké přechodné odmítání. Mamka by mě chtěla kojit min. do 1 roku aspoň ráno a večer, tak uvidíme, jestli budu chtít i já :) .
To Ti tedy věřím, že ve vozítku to musela být paráda, už se těším na jaro a léto, až budu běhat a poznávat ten svět čím dál víc :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka