Přidat komentář

my jsme chodili s Honzikem od jeho cca 10.mesice, vodu teda miloval od malinka, takze nejake to zvykani ve vanicce pro miminka bylo u nas zbytecny. Ale je to treba fajn, pro ty mimisky, co se jim ve vode tolik nelibi.
Chodili jsme teda s partou, kde deticky zacinaly okolo toho 6.-7. mesice, my jsme sice byli starsi, ale chtela jsem proste chodit s kamoskama, a vubec nevadilo, ze jsme proti nim trosku starsi, ono je to dost vyrovnany. Ty specialni plinky do vody jsme tusim nikdo nepouzival - jen myslim na te zkusebni hodine, kde jsme chtely zjistit co a jak.
Nejlip kdyz se zeptas na info co a jak, tam kde premyslis, ze by jsi chodila, nejlip kdyby treba meli zkusebni lekci nebo se tam aspon zajit podivat.. Prohlidnout si prostredi, jakou maji hernu, zazemi pro prcky, ohrivani jidla a tak. Holky se tu pred casem o tom bavily, a zalezi jak to maji kde zarizeny. Treba ti reknou, ze vyzaduji ty koupaci pliny, ale spis ti reknou ze bud uplne normalni plavky (ty jsme nase parta i drtiva vetsina ostatnich skupinek pouzivaly), nebo ty plavecky specialne pro mimi, byvaji trochu silnejsi nez normalni, a gumicky na nozkach obepinaji nozky, tak aby treba hovinko neuteklo do vody. Ale musim rict, ze za celou dobu jsme nevidela ze by se to nekomu stalo... A to az tam chodim pres 3 roky:-) Takze ti fakt postaci normalni plavecky. Holky taky casto pouzivaji ty autosedacky vajicka, ze nemusi mimi valet na zemi, po podlozce, proste si je berou v autosedacce az ke sprcham, a tak.
Jinak je fakt lepsi chodit nekam, kde je to jen pro mimisky a deticky, ne pro celou verejnost. Teplota vody byva na to uzpusobena a samozrejme trosku vyssi nez normalne, dobry je, kdyz neni chlorovana ale slana, nestipou je pak tolik ocicka. A nekde jsem teda slysela, ze s holcickama, kvuli spodku a hygience, radeji zacinat fakt az po tom pul roce nebo i dyl, pokud miva nektera problemy a je nachylnejsi na infekce, a u toho je taky lepsi ta slana voda, nez chlor.
Tak at se vam plavani libi!
Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka