Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak tojsem ráda že výsledky dalšího vyšetření dopadly dobře. určitě dopadnete všude dobře a prostě to bude jen nějaké nepapací období.

No já jsem se rozhodla Verunku zase nějaký čas krmit skleničkami bo se fakt bojím aby tu bakterii neměla z domácího jídla i když kuřecí jsme neměli ani týden před tím než začala kadit :( už jsem z toho taky na prášky. Docela mě to už pokládá že ona má pořád nějaký problémy co se jejího zdraví týká. na venek je jako Laurinka usměvává, lítá jako by jí nic nebylo ale výsledky jsou pravým opakem. Je mi z toho už někdy fakt ouzko. Nevím proč takové svině musí potkat zrovna tak malinké bezbranné tělíčko. Vím že když mě ta viroza držela ten jeden den tak jsem byla KO natož takového drobka.

Jinak mě tedy mrzí že ti Marek odjede a budeš na malou sama, ale ty to určo zvládneš. A snad s ejí to noční spaní vrátí a bude to ok. Já zkoušela dávat chamoliinu nebo jak se to jmenuje je to taky na spaní ale vůbec nám nepomohla spíše obráceně měla z toho bolení a za noc byla snad 6x hore. Tak jsem to zrušila a zase je to ok. Budí se max.3x na papání a hned po jídle usne. Chodí spávat sice kolem 22 - 23 ale vstáváme kolem 10 což mě osobně vyhovuje.

Tak se holky držte :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky