Přidat komentář

IZABELKO, to nás opravdu mrzí, že budete chybět na párty. V tomto počtu lidí, se ale nedá domluvit, aby se to hodilo všem.BOHUŽEL.
HANI A JOLKO - tak já teda závisláka na kozách mám. Jsem zvědavá jak budu odstavovat. Teď nevím, jestli mám prasklinu na bradavce do krve ( do živýho masa), nebo mě kousnul, ale je to očistec. Bojuju s tím už týden a nijak se mi to nelepší. A Filda má pořád zabořené ručičky v dekoltu a hladí mi prsa. Tak si říká o pití. Usíná jedině s ručičkou v podprdě,tak nevím jestli se odstaví sám. Při největších bolestech a krvácení bradavky, jsem si mlíko odstříkala azkusila mu dát z lahve. Vůbec to nechtěl. Kouknul na láhev cucnul si a velice podivně si jí prohlížel. Cucnul si ještě jednou a pak mi to podal, dělala nenene a začal mi hladit prsa. No chlap. Když si rozepínám podprsenku klepe se jak hovadonapuding a dělá HEHEHE.
Jo a Jolko už jsem chytla Fildujak slézá z postele. Doleze ke kraji, tam se otočí a schodí nohy dolů. Je to spíš takový kontrolovaný pád po nohou. Ale jde mu to a je moc šikovný.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka