Přidat komentář

MARKYYY
nemáš zač děkovat, proto tady jsme. :)

MARCELÍNA
Marcelko jsem ráda, že se ti Laurinka konečně rozpapala. Už bylo na čase a pokud jí zachutnalo mlíčko tak snad to půjde a bude rychle přibýrat na váze. No já Verči dávám mlíčko už jen vždy před odpoledním a večerním spáním. Asi takto. Vemu to postupně ale od večera. Jde už spinkat večer tak dostane 90ml UM (od 3. měsíce pije jen 90ml bo víc mi nevypije, takže vaše 120ml je úžasná :) ) pak se většinou budí 1 - 2x v noci kdy opět dostane 90ml (když má špatnou noc tak s ebudí i 4x, ale to už musí být fakt něco) ráno jak vstaneme kolem 10 hodiny tak jí dám opět 90 ml a pak jdeme dolů a sem tam si veme kůrku chleba, ovoce, křupku....hodně mi pak pije čaj. Za 2 hodinky kolem tý 12 jdeme spinkat a dostane opět 90ml. Spí a jak se probudí tak už má normální jídla - masozeleninový příkrm, ovoce, jogurt...a až chce jít zase spinkat (ne vždy chodí spát, záleží jak dlouho spí) tak zase dostane 90 ml UM. No a pak už ne až když jdeme už spát večer. Takže dá se říct že vždy před spaním dostane mlíčko a pak jednou hned ráno a 2x v noci. Ona je na tom líku asi závislá bo jak ho nemá tak neusne :s:
Snad jsem ti nějak pomohla ale určitě si to nějak rozplánuješ aby to vyhovovalo aji vám.

Holky tak u Gabči jsem poznala Nikiho na nové ikonce, ale u Jolky teda ani náhodou :s: no snad se polepšíma příště už to poznám.

JANULINKA
Jani nevedeš facebook??? Že by ses k nám mohla přidat :) A jak se jinak daří? Doufám že teď už mezi nás zavítáš častěji? Verunka je moc šikovná a snad ten pláč přestane.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka