Přidat komentář

Ahoj holky,musím se vypsat. Dneska se stala děsná a hrozná věc. Šla jsem ráno na záchod a Markovi jsem řekla,jdu tak hlídej malou (byla u nác v posteli,tak řekl joo. Pak jsem šla ještě do kuchyně a najednou slyším ránu a řev,no a hádejte ten můj kokot usnul a Laura spadla z postele,v tu chvíli jsem myslela žo ho zabiju a takovou nenávist jsem k němu cítila až mě to děsilo,ale jak se zachvilenku Laura uklidnila,trošku jsem se uklidnila i já,ale tak mě zklamal a naštval,že to budu rozdýchávat asi ještě dlouho. Naštěstí se Laurince nic nestalo,sledovala jsem jí celý den a v pohodě. Uf
Dneska jsme byli u prarodičů a bylo to bezvadný,nakonec ten den byl i hezký.
Taky jsem se rozhodla,že koupím Lauře tu helmu,ptotože jak přičuchla ke vstávání u nábytku nedělá nic jinýho a padá né na zadek ale na hlavu,takže je to nutný,asi jak ještě neumí sedět tak padá rovnou na bok a hlavu. No a asi objednáme i chodítko,když už stojí a trošinku ťape.
Mamánek- Péťo jsem ráda že jste si na chaloupce užili a máš moc hezoučký dětičky a jsou si hodně podobný.
Helinka- Heli,super,že se Kája lepší,za chvilečku si budete moc užívat sluníčka a bude to príma :)
Petras2- Péťo,copak ten tvůj marůdek už je lépe? Mrzí mě že se tak dlouho tím trápíte,ty doktoři by zasloužili.
Eva- Evi,jé to moře vám závidím(samozřejmě v dobrým),muselo to být parádní a to se divím,že ty dětičky tam koupali v bazénkách a né v moři. To spíš oni jsou divný.
Marky- Laura spí v bodyčku s krátkým rukávem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka