Helčo, v nastavení dáš smazat fotku ( tu tvojí stávající) a dáš uložit, nebo nahrát nebo jak to tam píšou. Pak se tam opět vrátíš a vložíš jejich ikonku z tech co tam mají a opět uložíš. Zase se vrátíš a vložíš své nové foto a opět uložíš.Nelekni se, že uvídíš opět starou fotku, zmáčkni F5 a měla bys vidět novou. Doufám, že jsi to pochopila.
In reply to jééééééééééé. by Helča
Helčo, v nastavení dáš smazat fotku ( tu tvojí stávající) a dáš uložit, nebo nahrát nebo jak to tam píšou. Pak se tam opět vrátíš a vložíš jejich ikonku z tech co tam mají a opět uložíš. Zase se vrátíš a vložíš své nové foto a opět uložíš.Nelekni se, že uvídíš opět starou fotku, zmáčkni F5 a měla bys vidět novou. Doufám, že jsi to pochopila.