Přidat komentář

In reply to by sarlotka

Sarlotko, včera mi nabízeli v lákárně malé balení, asi 300g nebo kolik a stálo okolo stovky. Ale naší Týně chutná fakt nejvíc a i jiné maminky si ho strašně chválí... a mě chutná taky... vím, že by se to nemělo, ale občas dojíždím, je to fakt lahůdka :a\|: a já se pak divím, že jsem furt jako to :pig:
Jinak binčus dělá i ta naše treperenda, zkouší se stavět na kolínka, tak za chviličku poleze jako drak, zatím se kutálí a otáčí ve směru hodinových ručiček, tak se dostane, kam chce a kramaří, otevře si šuplík a jde mi po papírech... všechno musí vyzkoušet a prozkoumat a běda, jak něco jím, musí dostat taky alespoň na ochutnání, ukouše si jablíčko, banán... má čtyři zuby, tak musí trénovat, jak fungují :!k: Už konečně vydrží sama sedět, tak je s ní veselo, tváří se u toho strašně důležitě a všechny okolo peskuje :s: Je s ní kupa srandy, říká tata, baba, ham, nam a ládluje... miluje vodu, vytápí celou koupelnu... jak jí položíme do vany, je jako černá ruka a řádí jako ďas :!k:
Držíme pěstičky, ať na neurologii dopadnete na 1*, malá je šikulínka, určitě to bude v pohodě :k: a písni, jak chutnal sunárek, určitě si na něj zvykne - z flašky to maj pohodlnější, nemusí se namáhat a bašta jim sama steče až do bříška :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka