Přidat komentář

In reply to by kasparekmalicky

co se tyce vahy - ja jsem Speediho tahala obcas ze schodu i do schodu sama (samozrejme i s mimiskem) pokud nebylo zbyti, a to vazim okolo 50kg. Myslim ze Buzz i Speedi jsou s tou vahou tak na stejno. JInak jsme s nasim Speedim:-) byli parkrat i na houbach v lese, i v zime se to da, tady v Praze to neni se snehem az tak hrozny, ale jinak mame babi skoro v Orlic. horach, a tam uz byva snehu habadej, a v pohode se jezdilo - vzdyt pokud ti to vyhovuje muzes si to predni kolecko zaaretovat a je to stejny jako kdyz jedes se ctyrkolkou (ja teda to mam radsi na volno nezaaretovane). Ja preferuji trikolky, kvuli skladnosti, a i v MHD (busy nebo tram) se tam pripadne lip zapasujes (nejak tim prednim kolem do rohu a tak kdyz je potreba) kdyz jede vic kocarku, nez kdybys mela ctyri kola. A co se tyce skladnosti - prijde mi skladny dobre, muzes mu pripadne oddelat i ty zadni kola (to ma Buzzik asi taky, nevim). Obcas jsme vyrazely s kamoskou - a v poho jsme daly do auta 2 kocarky - ona Jane Slalom pro a ja Speediho, nekdy oba do kufru nebo jsme Speediho daly namisto spolujezdce a ja byla s klukama vzadu.
Buzz je taky trikolka to je pravda (nove i ctyrkolka - vpredu 2 mensi kola) ale je to viklak viklakovitej, a to maly kolecko vpredu u ty trikoly je fakt na prd plus ta tyc na ktere je ta sedacka, prijde mi to dost nestabilni, hlavne s nekolikakilovym prckem. Koukala jsme co je za ty 4 roky noveho, ale vim ze bych si zase koupila Speediho, a u nej zustavam i ted pro to druhy (taky mi vyhovoval ten material, muzes ho prat dle potreby a na barve to nepoznas, os lunicku nemluve).
Ty fusaky od Emitexu jsou fakt zbytecne silny a zabiraji v tech malych korbach misto miminku, ale do toho brezna byste to mohli i tak zvladnout, pokud fakt nebudes mit cvalika:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky